HANNAH HERSTELLEN

Reiniging (1) | Peeling (2) | Stimuleren (3) | Herstellen (4)

Vitamine Complex

Hydraterend, voedend, verzorgend, effectiever crèmegebruik, matterende invloed.

Vitamine complex is een intensieve vochtherstellende gezichtsspray voor de huid. Het bevat een hoge dosering in olie oplosbare vitamine A, E, en F, als mede vochtregulerende ingrediënten . Deze vitamines zijn in staat om daadwerkelijk door de huidlagen heen te dringen, waardoor ze de diepere huidlagen kunnen bereiken en deze van extra vitaliteit kunnen voorzien. Naast het toevoegen van vitamines zorgt deze spray ook voor een intensieve hydratatie en voeding van de huid . Een vochtarme huid bind geen lipiden. Door de intensieve hydratatie die de vitamine Complex teweeg brengt, zal de huid een crème daarna beter opnemen en heeft beduidend minder qua product nodig.

Hydro Mask

Huidregenererend, beschermend, pH-regulerend, vocht regulerend, vit A,D,E, en F. stimulerend.

Om een goede huidconditie te verkrijgen en behouden, is het belangrijk dat de huid voldoende vocht bevat. Een te droge huid voelt niet comfortabel aan. Trekt en voelt strak. Tevens is het een ‘schietschijf’ voor het verkrijgen van allerlei huidaandoeningen.Door de hydromask regelmatig te gebruiken geeft u uw huid een ware zuurstof boost. U kunt het masker elke dag, of een aantal keer per week gebruiken. Hydro mask kan tevens ook rondom de ogen worden aangebracht. De huid voelt heerlijk zacht aan na gebruik.

Skin Elixer

Wondherstellend en ontstekingsremmend, beschermend, regulerend op de pH-waarde, stimulerend op de doorbloeding, adstringerend, zuiverend, allergeen vrij.

Skin elixer is een sterk hydraterende emulsie voor een extra verzorging voor een vochtarme huid.te gebruiken onder uw crème. Het bevat Gelee royale (koniginnegelei), pro-vitamine B5, vit E. Hyaluronzuur, mineralen en kruidenextracten geven de huid een regelrechte energieboost. Skin elexer zorgt voor een extra vitaliteit en herstel van de vochtconditie van de huid rond de ogen, hals, decolleté en handen waar huidveroudering zich meestal het eerst manifesteert. Tevens werkt ie mooi op een een geïrriteerde of ontstoken huid. Een zeer geconcentreerd product en dus erg zuinig in gebruik. Kan dagelijks, of als kuur gebruikt worden na de Vitamine complex.

24-hour skin Balancing

Conditionerend, beschermend, hydraterend, weerstandverhogend, kalmerend, ontstekingremmend, normaliserend.

24-hour Skin Balancing is een rijke conditoner voor de huid. De zijdezachte formule brengt de huid optimaal in balans en voorziet de huid van directe voeding, hydratatie, bescherming en comfort. De crème is ontwikkeld om de huid binnen enkele dagen zichtbaar en voelbaar te verbeteren. De actieve huideigen en hoogwaardige werkstoffen zorgen voor een zichtbare huidverbetering. Dit wordt bewerkstelligd door de hoge percentages aan werkstoffen zoals jojoba, calendula, vitamine E, aloë vera, hyaluronzuur, sheabutter en door de toevoeging van zuivere natuurlijke oliën.

Remodelling Cream

Activerend op de doorbloeding, regenererend, hersteld kapotte huidcellen, verstevigd het weefsel, bevorderd het volledige zuurstofgebruik door de huid, verminderd de verharding van de wanden van de kleine bloedvaten, waardoor de roodheid van littekens vermindert en littekens minder opvallen.

Wanneer we ouder worden of wanneer we door acne of andere huidbeschadigingen littekens hebben verkregen, kan de zwaartekracht veel van onze huid vergen. Hierdoor zakt het volume van de huid naar beneden toe uit en komt de natuurlijke schoonheid van de huid niet optimaal meer tot haar recht. De remodelling Cream is speciaal ontwikkeld voor het gebruik bij rimpels,littekens, brandwonden, exceem, rosacea en brandwonden. Het hoge percentage aan vit. C die de crème bevat zorgt voor het herstel van de beschadigde huid. Wanneer u de Remodelling Cream gebruikt in combinatie met Peelende, Stimulerende, en voedende Hannah producten, zullen huidproblemen beduidend sneller vervagen.

Cell Recovery Cream

Beschermend, pH-regulerend, lipiden aanvulling op het huidoppervlak, regenererend, stimulerend op het immuunsysteem, gaat vochtverlies tegen.

Vochtverlies in de huid, of een tekort aan vocht in de huid veroorzaken veel huidproblemen. Voornamelijk het voortijdige huidveroudering of een geïrriteerde huid zijn dan veelvoorkomende gevolgen. Cell recovery Cream bevat de werkstoffen lecithine, lanoline, glycerine en aminozuren. Ze zorgen voor een aanzienlijke verbetering van de vet en vochthuishouding in de huid. De toegevoegde vetzuren zorgen voor een vetfilmpje op de huid en verminderen het vochtverlies. De oliën zorgen voor een natuurlijke penetratie van de huideigen vetten. Hierdoor komt de natuurlijke verhouding tussen vocht en vet in de huid weer in balans. Vooral de rijpere en vochtarme huid krijgt met deze rijke zalfachtige cream weer een vitale basis waardoor huidveroudering aanzienlijk wordt vertraagd. De Cell Recovery Cream is ook voor de eceemhuid een ideale uitkomst. De crème kan ook als masker gebruikt worden!

Informatie over andere productenlijnen:

- Reiniging (1) | Peeling (2) | Stimuleren (3) | Herstellen (4)
- Hannah Red Line
- Hannah Blue Line
- Hannah Sun Perfection

©2011-2022 Pure Beauty Totale Lichaamsverzorging | disclaimer