BEHANDELINGEN PURE BEAUTY

Vragen en antwoorden over gezichtsbehandelingen

Tegenwoordig gaat het in een behandeling niet meer alleen om huidverbetering. In het drukke leven van vandaag is stress aan de orde van de dag. Ook u zult dit wellicht ervaren. Neem daarom de tijd voor een ontspannende behandeling.

Huid reinigen

Waarom reinigen? Uw huid krijgt gedurende de dag te maken met allerlei schadelijke stoffen, die de poriën verstoppen (vuil, rook, uitlaatgassen, etc.). Als u dan 's avonds een nachtcr√®me of 's ochtends een dagcrème over deze vervuilde huid smeert, plak je als het ware het vuil aan het gezicht vast, waardoor de werkzame stoffen niet tot de huid kunnen doordringen, met als resultaat dat er dus helemaal niets gebeurt, laat staan verbetert. Ditzelfde geldt voor het insmeren van bv. droge benen. Op de huid liggen allemaal dode huidcellen. Als je deze niet eerst verwijdert, door te scrubben bv., dan plak je de dode huidcellen aan de huid vast en dringt de crème niet in de huid door, waardoor je na een korte tijd alweer kurkdroge benen hebt.

Dus: eerst reinigen, dan smeren!

Cosmetica is kostbaar, maar een mooie huid is onbetaalbaar! Vaak is het zo dat producten die u in de winkel koopt, niet geheel zijn afgestemd op uw type huid, waardoor de huid zelfs kan verslechteren. Deze wordt bijvoorbeeld heel vochtarm, waardoor uw huid er craqueléachtig gaat uitzien, of hij wordt extra vet op plaatsen die juist minder vet zouden moeten worden.

©2011-2023 Pure Beauty Totale Lichaamsverzorging | disclaimer