HANNAH PEELING

Reiniging (1) | Peeling (2) | Stimuleren (3) | Herstellen (4)

Enzymatic skin peeling

Peelend, celvenieuwend, egaliserend, adstrigerend, oppepper voor de huid.

De enzymatic skin peeling gebruikt u na de reiniging. Bij voorkeur doet u dit een aantal keren per week. Deze peeling is geschikt voor ieder huidtype icl de gevoelige huid, en de tere huid rondom de ogen, hals en decolleté.

Glycolic Gel 6%

Stimuleren van de huidcellen, diepe hydratatie, huidversteviging, bleekend op pigmentvorming, peelend op de hoornlaag, collageenverbeterend.

Glycolic Gel 6% verbetert de hydratatie, doorbloeding, en de aanmaak van collageen in de huid. Hierdoor blijft de huid jeugdig, soepel en vitaal. U voorkomt hiermee vroegtijdige rimpelvorming en huidveroudering. Glycolzuur bevordert de huidconditie, activeert de celdeling, zorgt dat de huid gladder wordt, en hydrateert en verjongt de huid. Is ook erg geschikt voor bestaande littekens en al aanwezige rimpels. Uw buitenste huidlaag blijft hiermee mooi glad en ontvankelijk voor de werkzame stoffen in de overige Hannah producten.

Scrub plus

Peelend, celvernieuwend, absorberend op vuildeeltje, doorbloedend, hydraterend.

Onze huidcellen verlaten d.m.v een ingenieus opschuifsysteem onze huid. Ze schilferen af tussen de 14 en 30 dagen. Wanneer er teveel aan dode huidcellen op de huid aanwezig zouden zijn, kunnen ze de huid verstikken. Door dit proces is er minder activiteit en doorbloeding. De huid zal er vaal en grauw uit gaan zien. Scrub plus pakt beide afbraakprocessen tegelijkertijd aan. Enerzijds zullen de korreltjes een mechanische peeling geven. Anderzijds zal het toegevoegde vit B3 de huid nog eens extra doorbloeden. Bij iedere behandeling wordt de Scrub plus op het decolleté toegepast. Ook geschikt voor sterk verhoornde regio’s zoals bovenlip, elleboog of knieén.

Informatie over andere productenlijnen:

- Reiniging (1) | Peeling (2) | Stimuleren (3) | Herstellen (4)
- Hannah Red Line
- Hannah Blue Line
- Hannah Sun Perfection

©2011-2022 Pure Beauty Totale Lichaamsverzorging | disclaimer