HANNAH BLUE LINE

Het hebben van een onzuivere huid is meer dan vervelend en geeft het zelfvertrouwen vaak een flinke deuk. Een huid met acne wordt gekenmerkt door de vorming van pustels en papels, een verstoorde talgproductie, vochtgebrek en hierdoor vaak ook een sterk verhoornde opperhuid. Van belang is hierbij, om de huid weer in een optimale balans te verkrijgen, te hydrateren, ontstekingen te remmen en om de talgproductie te reduceren én te balanceren. De Blue Line bestaat uit een serie doeltreffende, huidverbeterende producten die een onzuivere en acnehuid grondig en vooral bij de kern aanpakt. De producten uit de Blue Line kunnen tevens op diverse, andere huidproblemen worden toegepast, al dan niet in combinatie met lichttherapie.

De Blue Line zorgt ervoor dat een onzuivere en acnehuid weer in optimale balans gebracht wordt. Alle vormen van acne zijn indicatie voor gebruik van de producten uit de Blue Line. Doordat de talgproductie weer in balans gebracht wordt en de verhoorning op intensieve wijze wordt gereduceerd, zal de acne sterk verminderen en de vorming van nieuwe onzuiverheden worden voorkomen.

De Blue Line bestaat uit drie doeltreffende producten:

Active Mask

Stimulerend op het regeneratieproces, zuiverend, licht peelend, bevorderd de doorbloeding, ontvettend, bevorderd het absorptievermogen van de huid, huidcelvernieuwend.

Het masker is geschikt voor alle huidcondities. Het zuivert de huid en het stimuleert de doorbloeding. De verbeterde doorbloeding zorgt voor een betere aanvoer van voedingsstoffen en zuurstoffen stimuleert de afvoer van afvalstoffen. Tevens wordt de aanvoer van de hierna aangebrachte werkstoffen gestimuleerd.

Active Dry

Zuiverend, uitdrogend, herstellend, dichtende werking op wondranden.

Active Dry is Effectief toepasbaar bij het herstellen van kleine wondjes, acne, herpesvocht en kleine irritatieblaasjes van bv. De zon (zonneallergie), of problemen na het scheren. Ook bij papels, pustels, of ontstekingen wordt het vocht geabsorbeerd en kan de huid zich gaan herstellen.

Active Cream

Kalmerend bij irritaties, vermindert acne, brengt de huid in balans, hydraterend, reguleert en verbeterd de talgproducte, ontstekingsremmend, vermindert de verhoorning van de huid.

Alle vormen van acne zijn een indicatie voor Active Cream, vanwege de peelende, ontvettende, hydraterende, stimulerende en zuiverende werking. Doordat de talgproductie door de Active Cream weer in de juiste balans wordt gebracht en de verhoorning van de huid op een intensieve wijze wordt verminderd, verminderd de acne en zal de vorming van nieuwe papels en pustels worden voorkomen. Het resultaat is een gave en gezonde huid.

Informatie over andere productenlijnen:

- Reiniging (1) | Peeling (2) | Stimuleren (3) | Herstellen (4)
- Hannah Red Line
- Hannah Blue Line
- Hannah Sun Perfection

©2011-2023 Pure Beauty Totale Lichaamsverzorging | disclaimer