HANNAH RED LINE

Ouder worden willen we allemaal, maar dan wel het liefst op een mooie en gezonde manier! De Red Line bevat alles om de natuurlijke schoonheid en jeugdigheid van de huid structureel en langdurig te behouden, ook voor een beschadigde huid. Deze intensief herstellende producten zorgen voor een uitzonderlijk stevige, gave en gezonde huid. Deze geavanceerde crèmes vormen een revolutionaire methode om specifieke huidproblemen zeer diepgaand aan te pakken en vervolgens langdurig tegen te gaan. Deze producten zijn in basis ontwikkeld voor gebruik bij de behandeling met dermatologische lichttherapie. Deze behandeling vereist een zeer fijne technologie en producten met geavanceerde ingrediënten. De combinatie van deze baanbrekende producten, al dan niet in combinatie met lichttherapie, zorgt voor doeltreffende resultaten!

JUVINATION TREATMENT

Huidveroudering is helaas een onvermijdelijk onderdeel van het ouder worden en wordt met name veroorzaakt door een verminderde aanmaak van collageen en elastine in de huid. Wanneer de huid ouder wordt, wordt het natuurlijke collageennetwerk losser, neemt de tussencelstof af en worden de fibroblasten in de huid door de aanwezigheid van vrije radicalen steeds verder aangetast. De producten zorgen voor een stevige, gave, frisse en jeugdig ogende huid, met een hoge weerstand tegen schadelijke externe invloeden. Ze versterken elkaars effectiviteit en werken stuk voor stuk aan de regeneratie en het behoud van een gezonde, jeugdige en veerkrachtige huid!

Oxys genes

Pure zuurstofboost voor de huid, vitaliserend, stimulerend, activerend, teintverfrissend, liftend, volumeverhogend, beschermend, voorkomt de afbraak elastine en collageen, intensief voedend en verzachtend, zichtbaar structuur verbeterend, licht doorbloedingbevorderend.

Hannah Oxys (= Grieks voor zuurstof) Genes (= Grieks voor producent) zorgt voor een pure en intense zuurstofboost van de huid, waardoor deze gezonder en vitaler wordt en er opvallend frisser, goed doorbloed en vooral stralend uitziet.

Juvi-Lite

Intensieve liftende werking, krachtig huidgenererend, stimuleert de aanmaak van nieuw collageen, hydraterend, verbeterd het bindweefsel in de huid, zorgt voor een actieve bescherming van de tussencelstof, antioxidant werking, verstevigend.

Ouder worden willen we allemaal, maar dan wel op een mooie en gezonde manier. De oorzaak rimpels en volumeverlies komt door afname van collageen en tussencelstof. Ook UV schade speelt een grote rol, omdat deze zorgt voor een extra afname in celactiviteit. Wanneer de huid verouderd wordt het collageennetwerk losser, neemt de tussenstof af en worden de fibroblasten, door de aanwezigheid van vrije radicalen, steeds verder aangetast. Hannah Juvi lite is zonder allergenen samengesteld, parfumvrij en uitstekend te gebruiken bij bv. lichttherapie of na een intensieve behandeling met fruitzuren. Het is speciaal ontwikkeld om het bindweefsel in de huid te versterken, de tussencelstof te beschermen, en om de aanmaak van collageen krachtig te stimuleren. Deze crème zorgt voor een stevige en jeugdige ogende huid met een hoge weerstand tegen schadelijke externe factoren.

Personal Choice

Rimpelontspannend, kalmerend, antioxidant, bindweefselverstevigend, volume, zuiverend, verzachtend en egaliserend, Pro-Aging, veilig.

Wanneer we ouder worden, worden de cellen minder actief. De celdeling gaat trager, het volume neemt af en het degeneratieproces dient zich aan, met alle gevolgen van dien. Naast deze biologische factoren eisen ook meganische factoren als expressie en zwaartekracht hun tol in de loop der jaren.

DEFENCE TREATMENT

Een gezonde huid is in balans, voelt veerkrachtig aan en is optimaal weerbaar en beschermd tegen externe invloeden. Tegenwoordig komen huidirritaties en allergieën echter steeds vaker voor, waardoor de huid haar natuurlijke schoonheid en daarmee haar gezonde uitstraling verliest. Om de weerstand van de huid te verhogen en haar optimaal te beschermen tegen een voortijdige huidveroudering en schadelijke invloeden van buitenaf, zijn deze producten ontwikkeld. De unieke en zeer complete crèmes bevatten alles om de huid in topconditie te brengen, zodat zij goed beschermd en weerbaar is!

First Aid

Verbeterend bij exceem, dermatitis, littekens, en als pre postoperatieve behandeling, direct kalmerend, brengt je huid in balans, jeukstillend en verzachtend, beschermend, intensief vochtregulerend, ontstekingsremmend, hersteld de natuurlijke lipidenlaag van de huid.

Een gezonde huid is in balans, voelt veerkrachtig aan en ziet er stralend en gaaf uit. Huidirritaties en allergenen komen echter steeds vaker voor, waardoor de huid haar natuurlijke schoonheid en daarmee haar gezonde uitstraling verliest. Huidproblemen zoals irritaties, allergenen worden door artsen vaak direct behandeld met corticosteroïden. De First aid is een effectieve oplossing die de huid direct kalmeert, die ontstekingsremmend en jeukstillend werkt en die de natuurlijke balans optimaal hertelt!

Youth Rocket

Spectaculaire vermindering van bestaande rimpels/lijntjes, geeft en behoud een prachtige, jeugdige glans op de huid, revitaliseert, balanceert, voedt en hydrateert de huid, hersteld en onderhoud het bindweefsel, kalmeert de huid bij o.a. couperose en rosacea, spraakmakende versteviging en verjonging van de huid, aanzienlijke toename van de elasticiteit en het volume van de huid.

Dankzij de hoogwaardige werkstoffen wordt de kracht van de huideigen, collageenproducerende cellen ingezet om het zelfherstellende vermogen van de huid te activeren. Het volume van de huid neemt hierdoor spectaculair toe, waardoor deze een vitale en spraakmakend jeugdige uitstraling krijgt.

HANNAH CLEAR LINE

De hannah clear line is ontwikkeld op basis van uitsluitend plantaardige werkstoffen zonder synthetische toevoegingen. Deze lijn is helder en gemakkelijk voor iedere huidconditie, met respect voor de mens, de huid en het milieu! Alle Hannah producten bevatten minimaal 80% natuurlijke werkstoffen. Door geur- en kleurstoffen, andere additieven of synthetische viscositeitregulatoren volledig achterwege te laten, is er een solide basis ontstaan voor een lijn met zeer milde doch effectieve producten, volledig aansluitend op de visie en filosofie van hannah. Door de transparantie van Clear krijgt namelijk ieder denkbaar huidtype de kans om optimaal gezond, mooi en zuiver te worden en dit vooral langdurig te blijven! Kortom: Clear staat voor pure schoonheid voor iedereen bereikbaar zoals de natuur het oorspronkelijk bedoeld heeft!

Cleansing oil

Hydrofiele samenstelling, intensieve reiniging, respecteert de natuurlijke pH waarde van de huid, weldadig gevoel op de huid, droogt de huid niet uit, ook geschikt als oogmake-up reiniger, gemakkelijk in gebruik, allergeenvrij.

De cleansing Oil is een unieke manier van gezichtsreiniging op basis van natuurlijke oliën. Al sinds de oudheid zijn de positieve werkingen van diverse oliën bekend. De combinatie van deze eeuwenoude kennis met de wetenschappelijke ontwikkelingen van tegenwoordig hebben geresulteerd in een zuivere hydrofiele olie. Hydrofiel houd in dat de olie vermengbaar met water is en niet schuimt. Dit zorgt ervoor dat de huid diep gereinigd wordt met respect voor de huid en het milieu. De reinigingsolie heeft als basis een hoog percentage zuiver plantaardige sojaolie met uitstekende reinigende eigenschappen, verrijkt met diverse antioxidanten en laat geen vettig laagje achter na de reiniging. Resultaat van een frisse, schone en heldere huid en een ecologisch verantwoord begin van huidverbetering.

Sparkling spray

Hydraterend, kalmerend, hertellend, zorgt voor een effectieve crème opname, matterende invloed, allergeen vrij.

Vocht en voeding zijn voor de huid net zo belangrijk als eten en drinken voor het lichaam. De Sparkling spray bevat een uitzonderlijk hoog gehalte natuurlijke Aloë Vera, Dit verhoogt en verbeterd het transport van belangrijke werkstoffen uit de huidverbeterende producten waardoor er minder crème gebruikt hoeft te worden. Ook krijgt het vochtgehalte een krachtige impuls. De sparkling spray heeft ook een matterende invloed bij een glanzende huid waardoor u een fris, egaal en natuurlijke uitstraling krijgt. De toevoeging van diverse antioxidanten , waaronder vit C , zorgt voor verhoogde bescherming tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Skin conditioner

Herstellend en regenererend, normaliserend, verjongend, activerend op de doorbloeding, aanvullend op het vetoppervlak, DNA bescherming, ontstekingremmend, beschermend tegen vochtverlies, allergeenvrij.

Skin conditioner is een intensief, allergeenvrij Serum op basis van hoogwaardige ingrediënten, waaronder vitamines A, E en F, omegazuren en Golden Seaweed. Dit rijke serum is ontwikkeld om voor elke denkbare huidconditie optimaal herstel te genereren. De huid is dankzij dit serum in staat zichzelf optimaal te herstellenen het verouderingsproces wordt vertraagd . De talgsubstantie wordt genormaliseerd en een eventuele verstoring van de vetstofwisseling wordt verminderd. Naast de huidverbetering heeft het krachtige antioxidant en DNA beschermende eigenschappen. Het is een perfect kuurproduct als voorbereiding op elk nieuw seizoen, maar kan ook dagelijks geruikt worden onder de Pure Cream bij de veeleisende en vermoeide huid.

Pure Cream

Zichtbare en voelbare huidverbetering, bevordert de natuurlijke bescherming van de huid, krachtige werking tegen vrije radicalen, anti-irriterend en kalmerend, stimuleert het natuurlijk herstellend vermogen van de huid, weldadig gevoel op de huid, ondersteunend bij de aanpak van de fijne rimpeltjes, DNA beschermend, verzorgend, allergeenvrij.

Pure Cream is een zichtbaren en voelbare huidverbetering dankzij zuivere werkstoffen uit natuurlijke bronnen bv, druivenpit, koolzaad, jojobaolie en vit. Daarbij wordt het natuurlijk milieu van de huid gewaarborgd door de toevoeging van sheabutter en aminozuren. De formule zorgt voor bescherming van de huid, waaronder bescherming van het DNA. Het hoge gehalte van antioxidanten zorgt voor een krachtige weerbaarheid tegen invloeden van buitenaf. Toevoegingen van hydraterende werkstoffen beschermd te huid tegen vochtverlies vanuit de diepere huidlagen. Pure Cream heeft ook direct voelbare anti-irriterende, verzachtende en kalmerende eigenschappen. Het herstelt niet alleen de huid, maar stimuleert tevens haar natuurlijk herstellende vermogen. Het resultaat is een egale, gezonde en opvallend zuivere huid met een zachte glans die perfect gehydrateerd en optimaal beschermd is tegen invloeden van buitenaf.

Informatie over andere productenlijnen:

- Reiniging (1) | Peeling (2) | Stimuleren (3) | Herstellen (4)
- Hannah Red Line
- Hannah Blue Line
- Hannah Sun Perfection

©2011-2023 Pure Beauty Totale Lichaamsverzorging | disclaimer