HANNAH REINIGING

Reiniging (1) | Peeling (2) | Stimuleren (3) | Herstellen (4)

Cleansing milk

Hydrofiel, pH-regulerend, verzachtend, verhoging van opnamevermogen, egaliserend t.a.v. het huidoppervlak, kalmerend en makkelijk in gebruik.

De cleansing milk is geschikt voor de meest gevoelige huid. Dankzij de hydrofiele eigenschappen laat de milk zich na het aanbrengen op de huid makkelijk met water vermengen en spoelt u deze daarna eenvoudig af. De reiniging van de huid dient zoveel mogelijk over te komen met de huideigen lipiden respectievelijk de PH waarde van de huid. Daarnaast hoeft een reiniging niet door te dringen in de huid, maar dient het voor de oppervlakte reiniging van gelaat en lichaam. Bij gebruik van verkeerde/ te sterke reiniging, wordt de huid droger, trekt meer en zal de natuurlijke zuurmantel worden aangetast.

Sensitive skin lotion

pH-regulerend, verfrissend, reinigend, zuiverend, weerstandsverhogend.

Na het reinigen met de Cleansingmilk of cleansing oil kunt u voor de normale, gemengde of gevoelige huid de sensitieve skin lotion gebruiken. Dit is een lotion zonder toevoeging van alcohol. Het is een ultrazachte/ verfrissende lotion, kalmeert de huid, en de structuur van de poriën wordt zichtbaar verfijnd. Hierdoor ervaart u direct een natuurlijke frisheid en stralende frisse teint.

Active lotion

Peelend, stimulerend, zuiverend, intensieve reiniging, doorbloeding verhogend, ontvettend , bevordert het huidabsorptievermogen , ondersteunend op het bindweefsel.

Active lotion stimuleert de doorbloeding in de huid, waardoor het huidherstel bevorderd wordt . Active lotion bevat salicylzuur, glycolzuur, kamfer, en mentol. Zorgt naast een goede doorbloeding tevens voor het intensief reinigen en Peelen van uw huid. De Active lotion kunt u gebruiken bij een acne huid, huid met een vette T-zone, grove huid, huid met een sterk verdikte hoornlaag of oudere huid.

Informatie over andere productenlijnen:

- Reiniging (1) | Peeling (2) | Stimuleren (3) | Herstellen (4)
- Hannah Red Line
- Hannah Blue Line
- Hannah Sun Perfection

©2011-2023 Pure Beauty Totale Lichaamsverzorging | disclaimer